50 nijansi Fahrudina Radončića

0

Radončić za i protiv Osmana Mehmedagića

25.04.2016. godine Avaz je pisao o Osmanu Mehmedagiću, direktoru Obavještajno-sigurnosne agencije i smjestio istog u rubriku Ličnost dana sa naslovom “Čovjek za sigurniju BiH”.

 

Fahrudin Radončić se nadao da će uticajem na Osmana Mehmedagića uspjeti izbjeći zatvor i nove optužnice koje ga čekaju. Nakon što je uvidio da je direktor OSA-e ozbiljan u svojim namjerama da vodi ovu agenciju na potpuno drugačiji način od bivšeg direktora Almira Džuve koji ju je urušavao u dva mandata, Radončić je krenuo sa medijskim napadima na Osmana Mehmedagića i njegovu porodicu.

23.09.2017. godine Avaz objavljuje tekst pod nazivom “Osman Mehmedagić – Godine koje su pojeli špijuni”, gdje je napisano sve suprotno od teksta iz aprila 2016. godine.

 

 

 

Od prijatelja do neprijatelja: Relacija Džuvo-Radončić

Almir Džuvo je bio dobar Fahrudinu Radončiću, naročito kada bi mu Radončić u odaje slao svoju ljubavnicu Indiru Ćatić, da bi Džuvo dostavljao dokumente o Fahrinim protivnicima što brže i efikasnije. Isti Džuvo vozio je Radončića službenim automobilom OSA-e u Beograd na tajni sastanak sa Aleksandrom Vučićem. Uloga Fahrudina Radončića Šćepe je kristalno jasna, sve je radio i sve radi protiv Bošnjaka!


Indira Ćatić u službenom automobilu bivšeg direktora OSA-e Almira Džuve

 


Zajedno su Džuvo i Radončić išli i na pokop Čovićeve majke u Mostaru. Nakon pokopa ovaj antibošnjački dvojac uputio se na svetu misu u Katedrali.

Kakav otac – takav sin

Srpsko kopile kako su zvali Irhada Radončića, sina Fahrudina Radončića, dokazuje da može očevim stopama ispijanjem ogromnih količina alkohola i ubistvom nedužne majke u Sarajevu.

 

Đavo je noćas opet u gradu

Kako nezvanično saznajemo  Fahrudin Radončić svake subote organizuje žurku od 23:00 do jutarnjih sati u Tornju od kokaina na 37. spratu, parking je besplatan.

Za prijem gostiju zadužena je Indira Ćatić, koja posjeduje ogromno iskustvo iz ove oblasti. U izboru se nalaze 3 velike sobe:

Prvu soba vodi osobno Fahrudin Radončić je sa lutkama za napumpavanje, istina lutke su kineske proizvodnje ali to ne znači da nisu dovoljno kvalitetne da podnesu šefa jedne omanje bh. stranke kakva je SBB.

Druga soba koju vodi Indira Ćatić je uređena u skladu sa zahtjevima suvlasnika Tornja od kokaina – Nasera Keljmendija.  U ovoj sobi se odvijaju orgije i proširuju zjenice.

Treća soba je edukativnog karaktera i vodi je Fahrudinov iskusni sin Irhad Radončić. U sobu su dobrodošli svi alkoholičari i ubice, a Irhad govori o tome kako “bezbjedno” u alkoholiziranom stanju voziti automobil, ubiti majku male bebe i pobjeći uspješno sa mjesta nesreće prije dolaska policije. Također, polaznici dobiju i koordinate “sigurnih kuća” i “jahti” u Crnoj Gori gdje za malo novca uživaju “dok se slučaj ne zataška”.

Leave A Reply