Holivudski glumci se zabavljali na brodu Čedomira Jovanovića na Visu, pa ih presrela hrvatska policija

0

Već mjesec dana na hrvatskom otoku Visu snima se nastavak mjuzikla “Mamma Mia”, a na otoku je stotinu članova filmske ekipe uz neke od najvećih holivudskih zvijezda.

Neke scene snimaju se na brodovima, a ekipa je navodno neke od njih koristila i kako bi tulumarila kad se odmaraju od snimanja. Ipak će, kako sada stoje stvari, morati naći novu zanimaciju.

Kako piše portal 24sata, zbog sumnje u “crni čarter” hrvatska policija je presrela luksuzni brod filmske ekipe u moru ispred Komiže i zabranila im plovidbu. “Crni čarter” je termin za ilegalno iznajmljivanje brodova, pri čemu putnici najam plaćaju isključivo vlasniku plovila, odnosno ne plaćaju boravišne takse ni porez.

Brod, koji je navodno u vlasništvu srbijanskog političara Čedomira Jovanovića, trenutno je pod inspekcijskim nadzorom Lučke kapetanije, prenosi 24sata, te ne smije isplovljavati.

– Zamolili su me mogu li snimiti neku scenu zbog čega su, rekli su mi, postavili kameru na moje plovilo. No o istrazi ne znam ništa – rekao nam je iznenađeni Čedomir Jovanović. Brod je trenutno privezan u komiškoj luci.

Zbog višemilionskih ugovora, niko od zaposlenika koji imaju ikakve veze s holivudskom produkcijom na Visu ne smije otkrivati detalje o ovom incidentu.

Na Visu su, između ostalih, trenutno i glumci Andy Garcia, Colin Firth i Pierce Brosnan, a očekuje se i dolazak Meryl Streep.

Leave A Reply