Lažne nade Fahrudina Radončića i manipulacija javnosti!

0

Svi novinski portali prenijeli su jučer vijest o anketi ISPOS-a a tiče se popularnosti političkih stranak u BiH. Prema toj anketi još uvijek SDA vodi kao najveća Bošnjačka politička stranka, slijede je SDP i DF, dok je SBB – Fahrudin Radončić pao na začelje te liste.

Nerazumljivo nam je bilo jutros čitati da Fahrudin Radončić vodi sa 43% glasova u anketi koju je objavio Radončićev web portal “Informativa“, u vlasništvu Redžepa Salića – šumara po zanimanju.

Vezani tekst: Fahrudin Radončić i pakt sa đavolom!

Već smo par puta pisali da Radončićev Avaz više nije novina Bošnjačkog naroda, već žuta štampa za uništavanje Bošnjaka i njihovog identiteta. Pa kako da Radončić voli zemlju u kojoj nije ni rođen, u koju je došao sa dvije kese i stekao čitavo bogatstvo? Matica Srbija je ipak za njega važnija, ali iz razloga jer ne može da se kandiduje kao srpski kandidat na izborima, manipuliše javnosti da se predstavi kao prvi kod Bošnjaka, što zasigurno neće biti!

Javnost također zanima kako to da Informativa, koju vodi Redžep Salić, Radončićev potrčko sa antibošnjačkim tekstovima, uspije da uradi anketu na 23.400 građana pored svih poslova koje obavlja?

Da li Redžo šumar može podijeliti sa građanima koju formulu koristi za računanje?

 

Za očekivati je u narednom perioud još praznih priča i lažnih anketa od strane Avaza i Fahrudina Radončića, za kojeg svi građani BiH znaju da neće biti ni član mjesne zajednice a pogotovo Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

 

 

Leave A Reply