Otvorena nova poslovnica Dresscode u BBI Centru

0
Novi prostor projektiran od strane arhitektonskog studija Sova arhitektura, a opremljen namještajem domaće firme Prevent Interior, pokriva ukupnu površinu od 250 kvadrata na jednoj razini i sadrži kolekcije ženske i muške odjeće i obuće, torbi i asesoara.

Zidovi i drveni paneli u pastelnim nijansama definiraju unutrašnjost, obogaćenu ladičarskim jedinicama i prikaznim površinama u modernom i elegantnom stilu koji stvaraju disrketan i udoban izgled. Među elementima opremanja treba istaknuti decentno osvjetljenje, podijeljen muški i ženski dio, prostrane kabine te poseban dio za “Custom made“.

“Usluga izrade odjeće po mjeri i mogućnost individualnog izbora materijala te personaliziranje, konsultacija sa stručnim osobljem i kreativnost koju nudimo našim klijentima je nešto na što smo posebno ponosni. Stoga smo za sve one koji žele odijela i košulje po mjeri, prilagodili prostor u kojem će se osjećati ugodno,“ ističu iz Dresscoda.

Dresscode je mladi bosanskohercegovački modni brend prilagođen domaćem tržištu.

Inspirisani samosvjesnim, jedinstvenim i entuzijastičnim poslovnim ženama i muškarcima koji se ne boje izraziti sebe, Dresscode tim iz sezone u sezonu pomiče granice i zbog toga je danas prepoznatljivo ime u modnom i poslovnom svijetu.

Asortiman Dresscode značajno je proširen, a ljubazno i pristupačno osoblje maksimalno će se prilagoditi zahtjevima kupaca.

Pozivamo sve ljubitelje mode da posjete Dresscode na drugom spratu u BBI Centru i pronađu nešto za sebe.

Leave A Reply