Otvoreno zaratile: Glumice iz “Seksa i grada” usijale društvene mreže

0

Gledaoci širom svijeta su donedavno bili ubijeđeni da prijateljstvo koje je glumice Kim Cattrall i Sarah Jessicu Parker spajalo u seriji “Seks i grad” postoji i u stvarnom životu. A onda je na površinu isplivala istina koju je publika najmanje očekivala.

Odnosi dvije televizijske junakinje daleko su od prijateljskih, a sada su i otvoreno “zaratile”. Kim Cattrall je prije desetak dana doživjela veliku tragediju. Izgubila je brata Kristofera (56), koji je pronađen mrtav pet dana nakon što je prijavljen njegov nestanak.

– Hvala mojim obožavaocima, prijateljima, kolegama iz serije “Seks i grad” zbog podrške koji su pružili meni i mojoj porodici u posljednja 72 sata – napisala je Kim na Instagramu nakon gubitka brata.

Nedugo zatim uslijedila je nova objava u kojoj je kolegici Sarah Jessici poručila da joj njena podrška nije potrebna.

– Moja mama me pita: “Kada će te taj licemjer Sarah Jessica Parker ostaviti na miru?” To što uporno pokušavaš da dopreš do mene, samo me podsjeća na to koliko si bila okrutna i koliko si okrutna sada. Dozvoli mi da nešto razjasnim (ako već nisam dosad). Ti nisi moja porodica. Nisi moj prijatelj. Zbog toga ti pišem posljednji put da prestaneš da zloupotrebljavaš našu porodičnu tragediju kako bi se ponovo nametnula kao fina osoba – napisala je popularna Samanta iz “Seksa i grada”.

Navodno je najveći uzrok poremećenih odnosa između dvije glumice taj što Kim smatra da je tokom snimanja “Seksa i grada” Sarah Jessica uvijek nepravedno bila u prvom planu te je zarađivala mnogo više novca od ostale tri glumice.

Leave A Reply