Pakleni plan: Ruski YouTuber otkrio kako je pripremao utrčavanje njegove djevojke na teren

0

Nekadašnji glumac u filmovima za odrasle našao je način da se ušunja na tribine.

Atraktivna plavuša Kinsey Wolanski odjevena u kupaći kostim nakratko je u subotu navečer prekinula finale Lige prvaka između Tottenhama i Liverpoola.

Slovenski arbitar Damir Skomina zbog nje je morao kratko prekinuti utakmicu, a njeno utrčavanje na travnjak stadiona Wanda Metropolitano bilo je dio dobro osmišljenog plana nje i njenog momka, poznatog YouTubera Vitalyja Zdorovetskog.

 

S obzirom da je Zdorovetskiy na “crnoj listi”, jer je i sam trčavanjem na teren prekidao velike utakmice poput finala Svjetskog prvenstva, ruski YouTuber i nekadašnji glumac u filmovima za odrasle našao je način da se ušunja na tribine kako bi iz prve ruke snimio svoju dragu koja je u drugi plan bacila najvažniju sporednu stvar na svijetu.

Rus je napravio ozbiljne pripreme za ulazak na finale Lige prvaka, a jedan od poteza koje je odradio bila je i objava fotografija sa Balija.

Nakon što se s vještačkom bradom ušunjao na stadion, kako bi ono što će uslijediti u 18. minuti utakmice pratio uživo.

Njegova djevojka uspjela je iskoristiti nepažnju osiguranja i utrčati na treren odjevena u kupaći kostim na kojem je reklamirala internet stranicu filmova za odrasle, zbog čega je provela noć u zatvoru, tokom koje je njen Instagram profil sa 300 “skočio” na milion pratilaca.

Leave A Reply