Pierce Brosnan se udomaćio u Hrvatskoj: Evo kako provodi vrijeme na Visu

0

Ekipa mjuzikla “Mamma mia”, među kojima su slavni Pierce Brosnan i Amanda Seyfried, već su se udomaćili na hrvatskom otoku Visu gdje snimaju drugi dio legendardnog filma.

Brosnana mještani, kako pišu hrvatski mediji, redovno viđaju kako šeta gradom, pije kafe, a jednom je prilikom pokazao i svoje crtačko umijeće.

Prije nekoliko dana na Instagramu je postavio i fotografiju na kojoj se vidi kako u pauzi od snimanja uživa sa suprugom na jednoj od jahti.

Brosnan se na otoku susreo i s mladom umjetnicom iz Splita, Anom Mardešić, koja mu je poklonila njegov portret koji je nacrtala. Ana je, naime, na Visu s kojeg je porijeklom, na poziv unuke Ivana Meštrovića održala izložbu svojih radova gdje je izložila portrete legendarnih muzičara, glumaca i nekoliko ilustracija.

Kad je saznala da će se na Visu snimati drugi dio mjuzikla “Mamma Mia” odlučila je nacrtati portret Piercea Brosnana i Meryl Streep da im pokloni ako bude prilike.

– Presretna sam što mi se pružila prilika i velika čast upoznati mega glumca Piercea Brosnana. Ljudi iz produkcije su me kontaktirali i dogovorili susret u pauzi snimanja. Uručila sam mu crtež na poklon, a posvetu s potpisom ispisao je na printu meni za uspomenu. Bio je jako susretljiv, kratko smo popričali i zahvalio mi se na portretu koji mu se jako svidio.

Leave A Reply