Pod zaštitom SBB-a: Adisa Arapović spasila ljubavnika Ćatića

0

Kako naš portal saznaje, prošle sedmice u večernjim satima odvijala se prava drama u naselju Alipašino polje u Sarajevu. Glavni akteri priče su Alan Ćatić, direktor kompanije Infodom i njegova ljubavnica Adisa Arapović-Omerbegović, potpredsjednica Stranke za bolju budućnost – Fahrudin Radončić (SBB).

Tokom prošle sedmice, policijski službenik Muhamed Ikanović u obavljanju redovne kontrole primjetio je lice koje nanosi štetu automobilima na parkingu u naselju Alipašino polje. Policijski službenik prišao je nepoznatoj osobi, spriječio ga u nastavku vršenja krivičnog djela, legitimisao i priveo u službene prostorije policijske uprave.

Alan Ćatić

Naš portal saznaje da se radi o Alanu Ćatiću, direktoru kompanije Infodom i ljubavniku potpredsjednice SBB-a Adise Arapović-Omerbegović.

Ništa čudno ne bi bilo, da Alan Ćatić svoj jedini poziv nije uputio Adisi Arapović-Omerbegović i ucjenio je da ga mora spasiti pritvora.

Adisa Arapović-Omerbegović u zaštitu ljubavnika stala bi i bez ucjene, te je pozvala SBB-ovog ministra unutrašnjih poslova KS Vedrana Mulabdića, koji je urgirao kod načelnika PU Novi Grad da se cijeli slučaj zataška i Ćatić u što bržem roku pusti na slobodu.

Ljubavni trougao

Kako saznajemo od ljudi bliskih Ćatiću, za njega se tvrdi da je psihički nestabilna osoba, što je vjerovatno i privuklo Adisu Arapović da prevari muža.

Da li je ulazak bračnog para Adise Arapović (potpredsjednice SBB-a) i Adisa Arapovića (šef izbornog štaba SBB-a) u Stranku za bolju budućnost narušio njihov brak? Kako nezvanično saznajemo, Adis Arapović napravio je veliku dramu zato što supruga Adisa nije završila svoju vezu sa Alanom Ćatićem.

Vezana vijest:
Video dana: Adisa Arapović (SBB) u društvu nepoznatog muškarca!

Protiv Alana Ćatića neće biti podnesena optužnica nadležnom prekršajnom sudu jer je Arapović-Omerbegović insistirala da se cijelu slučaj zataška.

Stopama Fahrudina Radončića bilo bi primjereno reći, jer zakon očito ne važi za članove SBB-a i njihove ljubavnike.

Leave A Reply