Slučaj BH Telecom: Novi potez srpskog predstavnika Radončića protiv Bošnjaka

0

Da SBB i njen šef Fahrudin Radončić nemaju ništa Bošnjačko u sebi dokazuje i najnoviji potez šefa kriminalne hobotnice, a to je postavljanje Svetlane Cenić, ekonomistice,  za predsjednicu Nadzornog odbora BH Telecoma na današnjoj sjednici Vlade FBiH.

Ništa sporno nije u Svetlani Cenić, koja vjerovatno važi za dobrog ekonomskog stručnjaka, ali Fahrudine Radončiću zar u FBiH nemamo dovoljno akademskih građana, čestitih i poštenih koji bi mogli obavljati funkciju predsjednika Nadzornog odbora BH Telecoma?

Zar je Cenić koja je bila prvo sekretarica zločinca Nikole Koljevića, a kasnije prevodilac haškug osuđenika Momčila Krajišnika toliko bolja od Bošnjaka pa si je imenovao?

Da li si to opet Fahrudine Radončiću Šćepo iskoristio SBB i predložio Svetlanu Cenić na nagovor  HDZ BiH i Srpskih stranaka iz manjeg bh. entiteta RS?

Fahrudine Radončiću, srpski predstavniče, da li si ti onaj čija su puna usta zapošljavanja mladih i pametnih osoba pa onda u najjačoj bh. kompaniji BH Telecom postavljaš Svetlanu Cenić iz manjeg bh. entiteta RS?

Najavio si  „cunami“ u borbi sa kriminalom, rješenje političkih ubistava koja su decenijama obavijena velom tajne, zapošljavanje mladih osoba i još mnogo toga … Šta si uradio evo sada kada ti je SDA dala da učestvuješ u vlasti? Nakon protesta u februaru 2014. smijenjen si, nakon što si pokušao izvršiti državni udar, iako da se mene pitalo bio bi protjeran u svoju maticu Srbiju ili doživotno zatvoren!

Fahrudine Radončiću nastavniče likovnog, zapamti da – Đavo snuje ali Bog određuje!

 

 

Autor: N.K.

Leave A Reply