U Narodnoj Skupštini Srbije vatreno: Veza Radončića, Keljmendija, Dačića, Vučića i Miškovića

0

Pitanja koja se nikada nisu smjela postaviti

Jeste li svjesni kompanije President iz Bosne i Hercegovine, koja je u vlasništvu 50% Miškovićeva “Delta Real Estate”, 25% ima “Avaz-roto press” Fahrudina Radončića i “Vanity International Corporation” u Belizeu, iza koje stoji Naser Kelmendi? – pitao je Zoran Radojičić.

Zoran Radojičić, član Predsjedništva Srpskog pokreta Dveri i predsjednik Savjeta za odbranu i bezbjednost postavio je niz neugodnih pitanja upućenih Ivici Dačiću u Narodnoj Skupštini Republike Srbije.

Ništa sporno ne bi bilo da se u objavljenom video zapisu sa sjednice ne spominju Fahrudin Radončić, lider Saveza za bolju budućnost i njegov partner Naser Kelmendi.

Jeste li 30. avgusta 2012. godine bili prisutni na skupu u organizaciji Miroslava Miškovića, u prostorijama Delta, na kojem su bili i: Tomislav Nikolić, tadašnji predsjednik Srbije, Ivica Dačić, tadašnji premijer, Aleksandar Vučić, prvi potpredsednik Vlade a zatim Miroslav Mišković, Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske i Fahrudin Radončić, vlasnik Dnevnog avaza i kandidat za ministra policije u BiH. Da li ste se onda sa Dodikom složili da odustane od zahtjeva Zlatka Lagumdžije, da odbaci ministara sigurnostiBiH Sadika Ahmetovića i stavi na to mjesto Fahrudina Radončića, koji se desio 22.11. baš kao što je dogovoreno na ovom sastanku.

Kao što znate, Barack Obama je 02.06.2012. poslao dekret kojim je označio i postavio na crnu listu Nasera Keljmendija kao glavnog trgovca drogom na Balkanu, glavnog čovjeka za krijumčarenje heroina u Evropu i zatražila finansijsku istragu protiv svih osoba povezanih s njim, a to uključuje Miškovića i Radončića. Tri mjeseca nakon toga, Srpsko rukovodstvo sastaje se s njima i radi…

Veza između Fahrudina Radončića, Srpskih političara i kriminalnog miljea je dokazana više puta, a ovo je jedan od dokaza zašto Srpske novine i tabloidi ne pišu nikada loše stvari o Fahrudinu Radončiću Šćepi!

Leave A Reply