Željko Samardžija – SNSD-ov kadar za dezinformacije unutar MIP-a

0

Željko Samardžija trenutno je rukovodilac odjela za planiranje i informiranje u Ministarstvu inostranih poslova BiH. Samardžija je u prošlosti bio šef kabineta Ane Trišić Babić,  radio je i u Predsjedništvu BiH, a sve funkcije obavljao je kao kadar SNSD-a.

Misija: Sve nekvalifikovane, neprovjerene i nezvanicčne (dez)informacije bez ikakve provjere i bez ičijeg odobrenja, a često anonimne, naročito one koje se tiču istaknutih Bošnjačkih ambasadora proslijeđuje medijima u manjem bh. entitetu RS, a sve radi diskreditiranja i blaćenja u javnosti.

“Informacije” kako ih Samardžija naziva, su najobičnije e-mail poruke koje svakodnevno stižu te ih kao takve samo proslijedi bez prethodne provjere istih. Mediji kojima Samardžija pruža ovakve informacije su prvenstveno Nezavisne novine, Glas Srpske i RTRS koji od toga prave “eksluzivne vijesti” i puštaju iste u dnevniku.

Pravo je čudo da ministar Crnadak dopušta ovakve stvari budući da se upravo kroz te medije šteti i njemu kao i instituciji koju predstavlja, prikazujući Ministarstvo inostranih poslova nepotrebnom institucijom od “skandala” a u kojoj redovno imamo Dušanku Majkić (SNSD) koja upravo na osnovu toga obezvrijeđuje rad ministarstva, Crnadka kao ministra te time nanosi ogromnu štetu Bosni i Hercegovini.

Kontakt osoba Željki Samardžiji je Nataša Ninković, novinarka Nezavisnih novina i njegova dugogodišnja ljubavnica.

Leave A Reply